Mitt møte med Supporterfrue I

Om gråblogging og det helt normale!
undefined

Når det rosa var som rosa’est og alt var picture perfect, kom fantastiske Line Victoria, aka Supporterfrue, inn som et friskt pust i bloggverden! I tillegg til å være god underholdning med stor «bjuda på»- faktor, var det så godt at noen endelig ga et innblikk i en usensurert normalitet. Jeg har fulgt hennes ablegøyer, men også dype reflekterte skildringer fra livet i mange år. Det var derfor stor stas å få snakke med selveste Supporterfrua om blant annet gråblogging, livet, mammapoliti og nettroll.
…………………

Jeg sitter lutter øre, mens Line Victoria starter å fortelle om bakgrunnen for oppstart av bloggen, og hvorfor hun valgte en annen tilnærming enn den typiske blogger på denne tiden.


Jeg er en helt vanlig mamma, som tilfeldigvis liker å bjuda på, og som ikke har så veldig masse sperrer. Det florerer jo av instagramkontoer, bloggere og liknende som lever det perfekte livet, med den perfekte mannen, det perfekte huset og de perfekte barna. Der er jo ikke jeg i det hele tatt!


Da jeg ble gravid, fant jeg ut at det er jo INGEN som snakker om hemoroider, strekkmerker og sånn i skjønn forening
-noe som er helt vanlig i løpet av en graviditet.

Jeg fulgte jo bloggere som la ut gravidbilder med blomster rundt, med mannen som kysset magen sin og sånt, og jeg tenkte bare:

Det MÅ jo for faen finnes en motsats til dette her!?
Hvor er alle de normale damene?

Da tenkte jeg…

-At da får jeg bli en sånn gråblogger som tør å si høyt hvordan det virkelig er!

Fantastisk!
-Men hvordan har responsen på dette vært?


Jeg opplever at jeg har veldig lojale gode følgere, som kjenner seg igjen.
Mine følgere går ikke inn på mine kanaler for å bli inspirert…
Det tror jeg ikke.


Kanskje mer for «trøst» og fellesskap?

Ja!
De er nok litt sånn:

«Ja, akkurat sånn er det! Så deilig, at hun sier det akkurat som det er».

Dette har jo gjort at jeg har et veldig godt forhold til følgerne mine. Og jeg på min side må jo da være bevisst på at jeg for eksempel ikke retusjerer bildene mine, eller legger ut juks og fanteri. Det kan jeg ikke gjøre, for det ville være dårlig gjort ovenfor mine følgere!

Både jeg og Line Victoria er enige i at det må være fantastisk å legge lista der. Å ikke trenge knipsing av 100 bilder for å finne det ene perfekte. Ingen har da forventninger til at innhold som legges ut skal være fra et strøkent hus, eller utseende on fleek.
-Og som Line Victoria sier:

Det er veldig deilig å være helt normal i sosiale medier!

Kanskje er jeg for normal i blant også, for jeg får litt tilbakemeldinger fra venner og sånn som bare: MÅ du fortelle alle at du har hemoroider, liksom?
Men jo…dette MÅ jeg faktisk gjøre.

-Og jeg takker på vegne av alle oss med rævhølet fullt!


Haha, ja!
Men jeg gleder meg til den dagen kanskje Caroline Berg Eriksen eller liknende legger ut at «ja, jeg fikk faktisk hemoroider under graviditeten».

For når hun på bloggen selger det inn som noe skikkelig positivt og bra at hun ikke fikk noen rifter…
At hun var en veldig BRA fødekvinne som ikke fikk rifter og ikke måtte sys…
Da tenkte jeg bare «hva er det jeg sitter her og leser?» Jeg visste jo at jeg kom til å revne herifra til månen, liksom, for det gjør de fleste.
Jeg kjente at her måtte jeg bare ta en for laget!

Det har de siste årene blitt ganske poppis i sosiale medier å vise realiteten, men Line Victoria er ikke sånn umiddelbart imponert over dette.

For mange som skal vise realiteten…det er jo perfekt allikevel. De bruker FILTER når de skal presentere det virkelige liv. Instagramkontoen dems er så ryddig og pen, og rotet er juks, liksom. De faker normal!
-Og det er ikke lov!

Dessverre er det litt sånn i influencer-verden at det er ytterpunktene i den ene eller andre enden av skalaen som høres. De helt vanlige, sånne som folk flest, har typ 20 lesere om dagen og blir ikke sett. Personlig synes Line Victoria disse helt normale, midt på skalen er flott å følge, da det er befriende med det vanlige. Vi er veldig enige i at det er nok av det glamorøse og filter-pregede på instagram.
…….

Selv om jeg synes hun her er en deilig motsats til alt det rosa og perfekte, er ikke alle som er innom bloggen hennes like fan. Neste uke kan du lese om mammapolitiet og nettroll, og her har vi begge noen ekstreme historier å komme med.

undefined

Bloggen til denne kula dama finner du her

//Spons//
Tusen takk til Phat Lab Music for lån av lokale til denne fine praten!

-Og en stor takk til fotograf Elisabeth som hang med oss og knipset denne dagen. Nettsiden hennes finner du her

Hun er også på instagram under navnet @fotograf_elisabeth

4 kommentarer om “Mitt møte med Supporterfrue I

  1. Herlig! Har ikke hørt om supporterfrue før, men ser absolutt at dette er en jeg må sjekke ut. Takk for ett ryddig og interessant innlegg. Gleder meg til flere

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: