Sammendrag

En liten oversikt over innleggene hittil…


Så mange spennende historier, kule gjester og interessante tilbakemeldinger jeg fikk oppleve i sommer! Før vi tar sats igjen, og får høre fra høstens gjester, tenkte jeg at et lite sammendrag var på sin plass.

Det er også veldig interessant å se hvilke innlegg som ble mest lest!
………..


Den fine samtalen jeg hadde med Åshild fra NRK-serien «Helene sjekker inn», ble sommerens mest leste. Ønsker du å lese om umyndiggjøring i helsevesenet du også, kan du klikke her.På en fin-fin andreplass kommer innlegget om ærlighet og humor. Veldig glad for at Janne tok seg tid til å snakke med meg, og ikke minst veldig takknemlig for den kule tegningen!
Innlegget kan leses her.Modige Anne-Jorunn sin sterke historie om det å leve i et voldelig forhold, kom på tredjeplass. Innleggene kan du lese her.Jeg er så glad for at innlegget om hvordan og hvorfor man bør oppsøke hjelp ble lest av så mange. Fjerdeplassen går til samtalen jeg hadde med terapeut Ariane Flateby, og innlegget kan leses her.De siste innleggene som snek seg inn på topp fem, handlet om skam rundt eget underliv. «Fittefesten» og «Dick pics» deler femteplassen her. Skam rundt eget underliv hos kvinner, og bilder av mangfoldet kan leses her.
6 karer om pikk, porno og press kan du lese her.
………………….I tillegg var jeg så heldig å få snakke med selveste «Supporterfrue» om mange spennende temaer. Innleggene fra samtalen finner du her.Mange lot seg også berøre av modige Glenn sin historie, som handlet om fysiske traumer som ble til psykiske smerter.
Les her.Carina Elisabeth Carlsen og jeg snakket om problemstillingen «er det kroppsfasong som definerer helse?»
Samtalen kan du lese her.Jeg fortalte min historie om fordommer i fødselsomsorgen, og fytti katta så vondt det var å dele.
Les her.
……………..
I tillegg har flotte inspirerende folk gjesteblogget. Du kan klikke deg igjennom alle innlegg her.

Tusen takk til alle som har bidratt, alle lesere og alle som deler bloggen min ❤
Gleder meg til fortsettelsen!

Fotograf: @fotograf_elisabeth

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: